fredag 8. oktober 2010

God tur til Paris






God tur til Paris? Hva har det med skoleledelse og IKT å gjøre???









Ha'kke peiling!!! Men i disse nye Treholdt-tider, synes jeg det var en passende overskrift for å få lagt ut noen ferske bilder fra Paris :)






































































4 kommentarer:

  1. Business-lunsj i Paris.

    Det slår meg at her er det ikke mange PC-er å se. Papirer, skriveblokker, lekre fyllepenner, fancy mapper - jada i massevis, men PC-er.....

    Trodde egentlig Frankrike lå langt fremme der, jeg.

    SvarSlett
  2. Bonjour Paris! Tipper det er høstferie det handler om? Lite Treholt å se her. Kombinert med en liten studie av den franske digitale tilstanden :-)

    SvarSlett
  3. Takk for flotte bilder. Får litt lengsel her jeg sitter i en båt som er ensten nedpakket for vinteren, og gleder meg til våren allerede. Kanskje en Paris-tur i mellomtida? Må tenke på det...

    SvarSlett
  4. Hei
    Hvor er bildene fra Disney-land! Var der i sommer og kjente hvor viktig Donald og resten av figuurene er for vårpersonlighet. Jeg studerte de voksne og så at livsgleden økte når de kjente og kjære figurene kom. Har dette med digitale verktøy å gjøre? Tror det, for om noen år vil det å bruke digitale vektøy bety det sammme som Disney gjør i dag.
    Når amilien ogjeg spiste middag i dag, fortalte jeg om at 7. på Sørenget hadde fått sin egen blogg. Da snakket vi nettopp om at Hedda og Yukon kunne fått det samme. Tema kunne netopp ha vært det å være på ferie!
    Kunnskap kan ikke oppstå uten relasjoner, tenk på hvor mange relasjoner det er på en ferietur!
    Pejo

    SvarSlett